Her vises seneste nyheder fra Vinde Grundejerforening:

Workshop - sæt kryds i kalenderen

Senest opdateret: 20. oktober 2018

d. 15. november 2018 kl. 1900 i Vinde Forsamlingshus, afholder Vinde Grundejerforening workshop, hvor der arbejdes med vores kommende masterplan for området.

Det  er vores ønske at du som grundejer for mest mulig medindflydelse på hvad der sker i vores område, så duk op og giv din mening og gode ideer til kende :)

Der vil komme en indbydelse ud med flere detaljer samt information om tilmelding, når vi nærmer os.

De bedste hilsner

Invitation til Sankt Hans fest 2018

Senest opdateret: 11. juni 2018

Kære grundejer

Hermed rundsendes invitation til dettes års sankt hans.

I forhold til tænding af selve bålet, afhænger dette selvfølgelig af det nuværende afbrændingsforbud.
Men arrangementet gennemføres uanset hvad, så vi håber at se jer og jeres børn :)

Invitationen kan hentes her:

De bedste hilsner Bestyrelsen
Vinde Grundejerforening

Fælles arbejdsdag

Senest opdateret: 5. maj 2018

Idag knoklede frivillige grundejere på vegne af foreningen. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi havde håbet på bedre opbakning - men stor ros til de fremmødte, det blev virkelig knoklet igennem og vi havde en skøn dag! tak for det! :)

Opsamling af affald.
Der blev i alt opsamlet en lille trailerfuld affald, hvilket er helt vandvittigt! Men nu er vores skønne område rent og vi håber i alle vil hjælpe med at det fortsætter.

Rydning af natursti.
I stil med den natur-/hunde-/trampe- der allerede eksisterer langt bækken, er der nu blevet lavet en afstikker mere. Bevoksning er ryddet og stien skal ny bare "trampes" til en sti, så kom endelig ud og brug den. Det er et rigtig lækkert område, med masser kig til mark og bæk og rislende vand i baggrunden.

Nedgravning af dæk.
Langt om længe kom der dæk i jorden under vippen på legepladsen mellem Olgavej og Petravej.

Kantning af sti.
Stien mellem Petravej og Mariannevej er blevet kantet og nu er der noget mere sti end før.

Oprydning omkring broerne.
Lidt træaffald efter byggeriet af broerne er blevet fjernet.

Oliering af bænke.
Endnu et par af foreningens bænke har fået en gang olie.

Stor tak til de fremmødte for en rigtig god dag!

Anders Willumsen

Underkategorier